Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Hankinta >> Kissojen totuttaminen toisiinsa
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1159619258

Aiheen aloittaja Saturnina 30.09.2006 klo 15:27:38

Aihe: Re: Kissojen totuttaminen toisiinsa
Kirjoittaja Piu 23.04.2007 klo 15:26:46
Meillä ei onneksi tarvita verkko-ovia kuin esim Murraylla. Silti täälläkin aletaan olemaan vähän epätoivoisia.

Pönnillä ja Manulla nyt reilu kuukausi yhteiseloa. Tilanne ei ole juurikaan edistynyt. Manu vahtii Pönnin potalla käyntiä niin, että viimeksi juuri äsken näin Pönnin peruvan potta-aikeensa ja kipuavan potasta pois tarpeitaan tekemättä Manun kytätessä siinä vierellä.

Pönni sitten taas puolestaan komentaa ja käpittää Manua aina tilaisuuden tullen. Saattaa ajaa sen nurkkaan oven taakse ja vahtii siinä sitten ettei Manu yritä karkuun. Ja jos yrittää niin käpistä tulee.

Pari kertaa olen nähnyt niiden leikkivän jahtausleikkiä. Se eroaa radikaalisti tästä kaikesta muusta niin, että Manu jahtaa Pönniä. Ja siinä juostaan toisen perässä, kumpikaan ei sähise tai käpitä tai ahdista toista mihinkään.

Pitkät päivät ovat vielä eri huoneissa, mutta jos ollaan pois kotoa pari tuntia niin jätetään ovi auki. Eri tilassa pidämme vielä siis lähinnä tuon pottaongelman vuoksi. Että näin Pönnillä olisi rauhallista potta-aikaa meidän poissaollessamme. Ongelmana vaan se, että prinsessa nukkuu tämän ajan eikä näin siis hyödy potta-rauhasta.  :-/

Yksi aamu oli pakko jättää ovi auki, sillä en saanut kumpaakaan kiinni tai houkuteltua toiseen huoneeseen. Olivatkin sitten pitkän päivän keskenään samassa tilassa ja sen kyllä huomasi illalla ja vielä seuraavana päivänäkin: Pönni oli aivan hermoraunio ja käpitti ja sähisi minkä kerkesi. Manu hiipi matalana seiniä pitkin paikasta toiseen. Ilmeisesti hyötyvät kuitenkin noista omista huoneista. Saa prinsessa olla omissa oloissaan ja kerätä voimia.

Alkaa silti vaikuttaa siltä, ettei näistä kahdesta tule kainalokavereita keskenään.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.