Kissamaailma
KISSAT >> Kissanäyttelyt >> Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1115148642

Aiheen aloittaja Janttu 03.05.2005 klo 22:30:42

Aihe: Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Kirjoittaja oca 04.05.2005 klo 18:08:22

kirjoitti 04.05.2005 klo 09:16:35:
Kiitos Oca! Paljon tuli tietoa :D

Kuinka tuo ilmottautumispuoli menee?


Eipä kestä, kiva kertoilla jotain vinkkejä, vaikken konkari olekaan. Itsekin olisin kaivannut alussa tukevampaa tietopakettia.  ;)

Ilmoittautuminen
Pääosin ulkomaisiin näyttelyihin ilmoittaudutaan ulkomaisella kaavakkeella - jälleen ainoana poikkeuksena Tallinna, joka on pitkälti suomalaisten tai ainakin suomea ymmärtävien järjestämä. Tallinnaan voit ilmoittautua kotimaisella ilmoittautumiskaavakkeella.

Oma kokemukseni on, että ruotsin puolella moniin näyttelyihin on rajattu kissamäärä 300:aan tai jopa alle. Näin ollen kannattaa ilmoittautua ajoissa, jos todella tahtoo ao. näyttelyyn päästä.

Ulkomaiset ilmoittautumiset lähetetään aina oman yhdistyksen sihteerille. Ota huomioon, että posti kulkee mutkan kautta joten lähetä ilmoittautumisesi hyvissä ajoin ennen deadlinea.

HUOM! Ulkomaisiin näyttelyihin ei makseta näyttelymaksua etukäteen, vaan vasta paikan päällä. Joitakin poikkeuksia tästäkin on nähty, mutta pääasiassa juttu menee näin, koska pankki nyysii sievoisen summan välistä ulkomaanmaksujen kanssa.

Kutsuja
Kutsuja on mielestäni ihmeen nihkeästi saatavilla. Fifen näyttelykalenterista voi yrittää bongailla, mutta kaikilla yhdistyksillä ei ole nettisivuja tai sitten vaan linkitys tökkii.  ;) Tässä muutama linkkivinkki näihin lähimaihin:
Ruotsin näyttelyt löytyy kätevästi kutsuineen Sverakin sivuilta
Täällä lisänä Norjan näyttelyt
Felix - Tallinna (näyttelykutsut löytyy yleensä Uudised tai Näitused-linkkien alta)
Riikassa Rebuss ja toinenkin järjestävä yhdistys löytyy, jonka nimeä ei nyt tule mieleen..  ::)

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.