Kissamaailma
KISSAT >> Kissanäyttelyt >> Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1115148642

Aiheen aloittaja Janttu 03.05.2005 klo 22:30:42

Aihe: Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Kirjoittaja Maikki1 04.05.2005 klo 14:33:57
Yhdyn edellisiin kirjoittajiin, että Tallinna on kaikkein helpoin ensimmäiseksi ulkomaannäyttelyksi. Näyttelyt siellä ovat suhteellisen pieniä ja tosiaan suurin osa näyttelleasettajista on suomalaisia..lisäksi vielä osa järjestäjistäkin puhuu selkeää suomea.
Itse olen ollut Tallinnassa muutamaan otteeseen ja ihan omatoimimatkalla. Ollaan kerätty autollinen porukkaa ja lähdetty..tulee huomattavasti halvemmaksi kuin nuo valmismatkat. Pari kertaa olen ollut jopa kuskina.  :)
Ehkä tuollainen valmismatka kuitenkin on ensikertalaiselle se helpoin vaihtoehto. Tai sitten kokenut seura, kuten minulla oli ensimmäisellä kerralla.

Riikassa olen ollut kaksi kertaa..ensimmäisellä kerralla KingToursin mukana ja toisella kerralla ihan omatoimimatkalla. KingToursin järjestämä reissu sujui oikein hyvin, eikä tarvinnut itse pähkäillä mitään hotelli- tai ruokailujuttuja. Näyttelyn jälkeen vietiin kissat hotellille ja lähdettiin kaikki yhdessä bussilla syömään.

Venäjällä olen käynyt kerran, eikä toista kertaa tarvitse mennäkään! Aivan kamalaa!

Nyt pääsiäisenä oltiin Arnhemin näyttelyssä Hollannissa omatoimimatkalla. Onhan siinä hieman enemmän hommaa, kun pitää itse varata lennot ja hotellit. Kyllä siinä hotelleja netissä etsiessä meni tovi.
Matka meni kuitenkin todella upeasti ja näyttely oli aivan mahtava (527 kissaa).
Kuvia näyttelystä löytyy osoitteesta:
http://www.ninellis.com/Holland/
Vähän puolueellista, mutta lähes kaikki kuvat ovat burmista..Arnhemin näyttely oli burmien erikoisnäyttely. :)

Tuosta ilmoittautumisesta ulkomaannäyttelyyn..kissaliiton nettisivuilta http://www.kissaliitto.fi/lomakkeet.php
löytyy ilmoittautumislomakkeita sekä kotimaisiin, että ulkomaisiin näyttelyihin. Tallinnan ja Ruotsin näyttelyihin on ainakin aiemmin hyväksytty tuo kotimainen ilmoittautumislomake.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.