Kissamaailma
KISSAT >> Kissanäyttelyt >> Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1115148642

Aiheen aloittaja Janttu 03.05.2005 klo 22:30:42

Aihe: Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Kirjoittaja oca 05.05.2005 klo 10:21:44
Taisinpa olla peräti samalla reissulla - koirien läsnäolo bussissa tuli yllätyksenä, mutta jokaiselle kyllä mielestäni riitti istumapaikka ja koirat lastattiin auton takapäähän siinä missä etupäähän jäi mielestäni osa boxeista? Olisi luullut näiden etupään boxeihin laitettavan niitä koira-arkoja kissoja. Noh, omani olivat koirien kanssa takapäässä enkä minä itse sen enempää kuin kissatkaan kokeneet tilannetta ongelmaksi, mutta varmasti oli niitä joille se oli kauhistus.  ;)

Terminaalilla oli tosiaan epäselvyyksiä siitä kuka menee milläkin bussilla yli, mutta itse satuin ilman sumplimista samaan paattiin kuin kissatkin..

Samaten helmikuussa tultiin tosiaan samalla paatilla kuin Saarikoskelaiset - koska myrskytuulen takia katamaraanit eivät lähteneet mihinkään. Ao. laivakin lähti pahasti myöhässä johtuen siitä että katamaraaneilta bookattiin valtaosa ylimenijöistä tähän nimenomaiseen laivaan ja näin ollen lähtöselvitys oli yhtä sekasortoa. Pidempi matka tunkkaisten koko viikonlopun kännänneiden kanssa oli mielestäni paljon epämukavampi kuin parin tunnin nopea veto veden yli, mutta kyseinen osoitti hyvin sen miten ne luonnonoikut voi vaikuttaa matka-aikatauluun.   ;D


Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.