Kissamaailma
KISSAT >> Kissanäyttelyt >> Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1115148642

Aiheen aloittaja Janttu 03.05.2005 klo 22:30:42

Aihe: Re: Kissanäyttelyyn ulkomaille - vinkkejä
Kirjoittaja oca 04.05.2005 klo 18:30:33

kirjoitti 04.05.2005 klo 09:31:34:
Kuinka paljon nuo Saarikosken ja KingToursin matkat eroavat toisistaan (paitsi hinnalta?) , onko toinen selvästi parempi kuin toinen jne. ?


Onhan niitä eroja. Molemmille kuitenkin löytyy vannoutuneet kannattajansa, jotka eivät toisen bussiin menisi, joten tiedä näistä sitten..  :D Paljon vaikuttaa varmasti sekin, että ketä samaan bussiin on menossa.

En ole Saarikosken kanssa mennyt, johtuen lähinnä siitä, että heidän bussinsa kurvaa harvoin Turun kautta. Kun menen KingTourssilla bussi tulee hakemaan tuosta linja-autoasemalta, tai jos lähtijöitä ei ole tarpeeksi niin he maksavat expressbussikyydin Hesaan. "Ylimääräiseen" matkaan menevät rahat saa kuittia vastaan heti kun nähdään järjestäjät, koska alkuperäisessä matkasuunnitelmassa Turku on aina yhtenä vaihtoehtona.

Jonkun verran aikataulut eroavat myös toisistaan, esimerkkinä vaikkapa tämä Tallinnan reissu. KingTours ylittää lätäkön nopeilla katamaraaneilla ja näin ollen ollaan Tallinnan puolella jo pe-illalla. Saarikoski lähtee 21 iltalaivalla, mutta Vikingin isolla paatilla eli yöpyvät laivalla. KingTourssilaiset nukkuvat pe-la yön Tallinnassa hotellilla kun taas Saarikoskelaiset tulevat näyttelypaikalle suoraan laivasta.

Paluu sujuu samaan tyyliin: Saarikoskelaiset lähtevät iltalaivalla ja yöpyvät jälleen menomatkan laivassa. KingTourssilaiset menevät n. klo 18 laivalla yli ja ovat kotona jo su-illalla.

Itse pidän myös ehdottoman hyvänä palveluna sitä, että KingTours kuskaa jokaikinen kerta halukkaat näyttelypäivän jälkeen kaupunkiin/syömään, tai mihin sitten päätetäänkin mennä. Ketään ei jätetä oman onnensa nojaan niin että pitäisi mennä yksikseen etsimään ruokapaikkaa tms.  :)

Viime hetken aikataulumuutoksiin kannattaa varautua, joskus luonnonoikkujen takia, joskus jonkun muun mokan vuoksi (väärän kellonajan katsominen milloin pitäisi olla näyttelypaikalla tai vaikkapa oikealta tieltä harhaantuminen). Aina on kuitenkin päästy perille turvallisesti ja näyttelypaikalle siinä määrin ajoissa, että on päästy vielä sisälle.  :) Tuulien vuoksi voi olla kinkkistä paattien kanssa, mutta sitähän ei tosiaan pysty ennakoimaan.

Reissuun kannattaa varata mukaan aimo annos huumoria ja toinen annos seikkailumieltä. Tiukkapipoilusta ei ole mitään hyötyä eikä se nopeuta asioita millään tavalla. Jos minuuttiaikataulut ovat elämän tarkoitus niin kannattaa varmasti lähteä omatoimimatkalle ennemmin kuin bussiin, jossa on useimmiten parisenkymmentä muutakin ihmistä joitten tekemiset saattaa vaikuttaa matkan kulkuun.  ;)Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.