Kissamaailma
INFO >> Säännöt >> Viestien poistaminen
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1110879126

Aiheen aloittaja romppu 23.02.2005 klo 14:08:33

Aihe: Re: Viestien poistaminen
Kirjoittaja romppu 25.02.2005 klo 10:36:41
Ketju menee tosiaan hieman omituisen näköiseksi, jos poistettava/t viesti/t on jotenkin olellinen osa keskustelun kehittymistä. Näin on varsinkin silloin, kun poistettava viesti on ketjun aloitusviesti, tai jos joku muu on ennättänyt kommentoida tai jopa lainata. Me tietysti toivomme, ettei kukaan viestejänsä poistelisi.

Sitten sananen poislähdöstä. Fiksuin tapa poistua foorumilta on kirjoittaa viesti esim. seuraavaan tyyliin: "Terve, vaikenen nyt toistaiseksi." Eikä siinä tarvitse selitellä yhtään mitään. Toinen fiksu tapa on lopettaa kirjoittaminen tekemättä asiasta sen suurempaa haloota. Mutta ei ole mitään järkevää syytä tuhota käyttäjätunnustaan, sillä se on lopullinen toimenpide. Jospa vaikka mieli muuttuu muutaman viikon harkinnan jälkeen... mutta silloin on myöhäistä. Adminit kyllä tuhoavat sen tunnuksen puolen vuoden vaitiolon jälkeen.

Matkan varrella on ollut muutama ikävä tapaus, joka on poislähtiessään ruvennut rähjäämään modeporukalle täysin aiheetta. Tällöin pistämme käyttäjän banniin, jolloin uudelleenkirjautuminenkaan ei enää onnistu.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.