Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Hankinta >> Toinen kissa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1105130373

Aiheen aloittaja Manna 07.01.2005 klo 22:39:33

Aihe: Re: Toinen kissa?
Kirjoittaja Säde 10.06.2016 klo 04:42:20
Toopehemuli, meillä oli samantapainen tilanne aiemmin, tosin sillä erotuksella, ettei kissakaveruksilla ollut kuin kuukauden päivät ikäeroa. En siis tiedä, onko teidän kohdalla ratkaisevasti vaikutusta sillä, että toinen on jo melkein vuoden ikäinen.

Meillä totuttelua helpotti suunnattomasti feliway-feromonihaihdutin (tästä on kyllä monenlaista mielipidettä, mutta meille oli apua) ja se, kun molemmat kissat oli leikattu. Tietenkin teidän pennun kohdalla se ei ole vielä ajankohtaista, joten kärsivällisyyttä vaaditaan! Me myös pidimme kissat erossa toisistaan lapsiportilla (tämä vaati myös pienen pahviviritelmän, koska isompihan hyppäsi portista yli), jolloin kaksikko näki toisensa kutakuinkin koko ajan. Pidimme myös heitä samassa tilassa valvotusti säännöllisesti, ja heti kun meno meni liian päällekäyväksi, niin kissat vaan erotettiin toisistaan.

Meillä tilanne ratkesi lopulta parissa viikossa, mutta vaati kyllä aluksi aikamoista järjestelyä ja pitkäpinnaisuutta. Toivottavasti tästä oli jotain apua ja ennen kaikkea, että siellä sujuu totuttelu hyvin!  :)

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.