Kissamaailma
KISSAN HYVINVOINTI >> Hankinta >> Toinen kissa?
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1105130373

Aiheen aloittaja Manna 07.01.2005 klo 22:39:33

Aihe: Re: Toinen kissa?
Kirjoittaja Pikkuhukka 18.03.2014 klo 21:12:40
Ollaan mietitty tässä että aletaan pikkuhiljaa suuntaamaan katseita toiseen kissaan. Poju parka on ihan silminnähden tylsistynyt välillä kun ihmiset ei vain osaa, jaksa ja ehdi leikkiä tarpeeksi ja Poju on niin sosiaalinen. Leluhiiren kanssa on tylsää painia, kun ihmiskäsi on siihen vähän kökkö väline ja isoilla pehmoleluilla on pelottavat silmät :(

Pojulle pentu kaveriksi lienee otollisin vaihtoehto, koska ei ole mitään tietoa mitä mieltä se on toisista kissoista (tarhalla ei ainakaan suoraa aggressiota havaittu, toisaalta Pojulla on koviksen merkkinä toinen korva vähän repaleinen...)
Olen kuullut että kissat hyväksyvät pennut helpommin kuin toisen aikuisen kissan. Poju on luonteeltaan kyllä tosi lempeä, hellyydenkipeä ja sosiaalinen vaikkakin oman arvonsa tunteva.

Kysymykseni kuuluu siis: onko jotain tiettyä ikää milloin kissa ei enää ole "tarpeeksi" pentu? Onko esim. 8kk liian lähellä aikuista kissaa? Voiko tällaista maagista rajaa edes mitenkään osoittaa, onko kaikki vain lopulta kissojen kemioista kiinni?

Poju on tosiaan kastroitu, vaikkakin vasta 5-vuotiaana.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.