Kissamaailma
KAUPPATORI >> Vaihdetaan >> Kissojen luovutusiästä vielä tännekin
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1083901845

Aiheen aloittaja Tabby 07.05.2004 klo 05:50:45

Aihe: Re: Kissojen luovutusiästä vielä tännekin
Kirjoittaja Ansi 20.05.2011 klo 13:19:48
sinnaku, murehditkin asiaa jo tuolla kissan hankinta -keskustelussa. Siellä päin Eurooppaa ei tosiaan taideta olla kovin valistuneita tässä asiassa, mutta kyllä se täällä Suomessakin on niin, että tuo 12 viikkoa ei ole kovin yleisessä tiedossa. Sait kyllä aika tiukkasävyisiä vastauksia toisessa keskustelussa ja se varmaan lisäsi sinun ahdistusta tässä asiassa. Meidän on täältä helppo huudella ja moralisoida kun ei tiedetä todellista tilannetta siellä Ranskassa.

Olisiko semmoinen "kieroilu" mahdollista, että sanot kasvattajalle, että olette vaikkapa lähdössä parin viikon reissuun niihin aikoihin kun kissa on 8 viikkoinen ja kun kuitenkin ehdottomasti haluaisit juuri kyseisen pennun, niin voisitko ottaa sen vasta matkanne jälkeen. Näin saisit venytettyä luovutusta ainakin 10 viikkoon.

Jos mahdollista, niin tilannetta helpottaisi myös jos voitte ottaa saman tien kaksi pentua samasta pentueesta. Näin ne ovat toistensa tukena uudessa kodissakin vaikka olisivat hieman nuorempiakin.

Voisit myös sopia kasvattajan kanssa, että osallistut pennun kuluihin sillä ajalla kun se kehittyy 8 viikkoisesta 12 viikkoiseksi. Useimmilla kai nuo nihkeys luovutusiän venyttämiseen on kustannuskysymys. Lupaat vaikka maksaa muutaman kympin viikosta pennun kuluihin käytettäväksi.

Onko siellä eläinsuojeluyhdityksiä, on kai? Mikä on heidän kantansa luovutusikään? Jos se on 12 viikkoa, niin voisitko mahdollisesti pyytää joltain yhdistyksen työntekijältä tukea, vaikkapa kirjallista, kun keskustelet kasvattajan kanssa luovutusiästä.

Tässä nyt muutamia vinkkejä joilla voisit tuota luovutusikää venyttää.

Älä sinnaku murehdi liikaa, onnea pennun odotukseen.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.