Kissamaailma
KAUPPATORI >> Vaihdetaan >> Kissojen luovutusiästä vielä tännekin
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1083901845

Aiheen aloittaja Tabby 07.05.2004 klo 05:50:45

Aihe: Re: Kissojen luovutusiästä vielä tännekin
Kirjoittaja sadettaja 20.05.2011 klo 09:13:19

kirjoitti 19.05.2011 klo 19:22:35:
Ja tosiaan, viestin laittajalle terkkuja, että asiat voi ilmaista myös positiivisesti ja tohtii sitä nimelläkin viestejä laittaa, jos on asiaa. Se kuuluu ihan alkeellisiin käytöstapoihin. Saattaisin olettaa, että Sadettajalta sain viestin aamulla?! Ainakin tekstissäsi on sama negatiivinen sävy. Toivottavasti et pilaa kovin monen ihmisen päivää noilla vihaisilla viesteilläsi ja löydät positiivisemman tavan ilmaista itseäsi ja mielipiteitäsi.


En ole lähettänyt mitään sähköpostia, vaan kuten sanoin luin vain viestisi täältä ja myyntipalstalta, enkä ole lukenut edes blogiasi. Koitan keskustella asiallisesti, mutta kyllähän se negatiivisuus paistaa väkisinkin läpi, koska tämmöiset asiat nyt herättää kuohuntaa yleensä kissaihmisissä.

Miksette sitten ole leikauttaneet kissaanne ennen kuin se sai pentuja? Sekin on vanhentunut käsitys, että kissalle pitäisi mukamas teettää yhdet pennut ennen leikkausta... Ja jos kaikki niin tekisivät kodittomia kissalapsia olisi vielä entistäkin enemmän. Ja ymmärsin kyllä, että aiot hankkia näille pennuille kodit, mutta jotenkin vain tuntuu kyseenalaiselta teetättää/antaa kissan tehdä vahingossa pentuja, joita ei voi luovuttaa edes oikean ikäisenä, kun löytöeläintalot täyttyvät muutenkin kodittomista kissoista.

Ja tosiaan tuota 12-viikkoa on ei ole tuulesta tempaistu juttu, vaan perustuu tutkimuksiin kissan kehityksestä, niin miksi ajattelet tietäväsi asiat paremmin? Vaikka emo ei enää imettäisikään, niin pennun olisi parempi olla emon luona 12-viikkoiseksi asti. Tai etkö voi edes sen aikaa pitää emoa sisällä, että pennut ovat 12-viikkoisia ja muuttavat omiin koteihinsa, jonka jälkeen voitte viedä emon steriloitavaksi?

Sanon vielä, ettei mulla ole sua henkilökohtaisesti mitään vastaan, mutta tämmöiset asiat tosiaan kuohuttaa ja niistä on vaikeaa keskustella neutraalisti.

Kissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.