Kissamaailma
KAUPPATORI >> Vaihdetaan >> Kissojen luovutusiästä vielä tännekin
http://www.kissamaailma.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1083901845

Aiheen aloittaja Tabby 07.05.2004 klo 05:50:45

Aihe: Re: Kissojen luovutusiästä vielä tännekin
Kirjoittaja Ugh 22.04.2008 klo 19:58:58
Nöyrimmät pahoitteluni mauttomasta huumoristani. Jatkoin tuosta lainaamastani viestistä provosoituneena typerällä linjalla. Tosiasia on, että meille saapuu kauan odotettu ensimmäinen kisuvauva kesäkuussa, ja siitä 12 viikosta pidetään kiinni. Mitään pentuja ei ole, eikä ihan heti tule.

Toivottavasti kukaan ei ehtinyt ihan tosissaan suuttua. Ehkäpä pontta tähän kiukkua herättäneeseen viestiini sain tuolta eräältä toiselta kissapalstalta, jonne eksyin luettuani täällä luovutusikäään liittyvää keskustelua ja eritoten sieltä erään nimimerkin uhoa siitä, että pennun voi periaatteessa antaa melkein heti kun silmät aukeaa. Tämä nimeltämainitsematon nimimerkki lupasi "tieteellistä" raporttia pennun alhaista luovutusikää puolustamaan, ja sitä olisin mielenkiinnosta lukenut. Siksikin, että mitähän laadullisen tutkimuksen metodia hän olisi käyttänyt ja minkälaisella aineistolla tutkimuksensa pohjustanut. Mutta eipä ollut tätä artikkelia saavilla, ja jotenkin en jaksa oikein siitä yllättyä  ::)

Mutta tosiaan en oikein ollut tilanteen tasalla ja pääsi ehkäpä tuo netiketti hiukan herpaantumaan. Ärrrrsytti vaan niin kovin koko asia. :-[

*olen aikuinen olen aikuinen olen aikuinen* ;DKissamaailma » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2020. Kaikki oikeudet pidätetään.